edellisistä vastoinkäymisistä huolimatta ilmoittautua taas TOKO-kokeeseen?


Niin. Varasijalta starttaamme sunnuntaina Noormarkussa. Edellinen koe oli katasrofi, paikallamakuussa aiheutettu hässäkkä on ikuisesti mielessä. Piti päästä leikkimään muiden kanssa.

Puolustuspuhe:

1. Treeneissä koira pysyy paikallaan vaikka olisin näkösuojassa lähemmäs 4 minuuttia. Tai siis pysyy niin kauan kunnes vapautetaan. Enempää en ole uskaltanut kokeilla eli paikaltaan ei ole lähtenyt sen elokuisen kisan jälkeen.

2. Koe on hallissa, makuuryhmässä vaan 3 tai 4 koiraa. Uusien sääntöjen mukaan max 6 kerrallaan ja kun on 7 osallistujaa, niin ryhmät jäävät tosi pieniksi.

3. Koepaikkana on tuttu agilityhalli, jossa treenattu kerran viikossa agilityä syksystä lähtien. Agilitytreeneissä laitan koiran aina paikallaanmakuuseen, kun tutustun rataan. Paikallamakuuta tulee siis yleensä 3 x 1-4minuttia joka agitreenissä.

4. Onni rakastaa agilityä ja niinpä myös hallia. Luulisi (?) motivoituvan ainakin paikallamakuuseen, kun luulee ehkä pääsevänsä radalle....


No, sunnuntaina tapauksesta lisää. Nyt jo on vatsa jännityksestä kipeä! Ohjaajan psyyke ei vaan kestä enää yhtään koheltamista kokeessa. Loppuu kisaura muuten lyhyeen...