No, nyt on jännittävät kisat ohi. Alku illalle ei ollut parhaimpia, sillä sähelsin lähdössä ja onnistuin jättämään mm. hihnan kotiin. Äkkiä sitten vaan miehelle soittamaan, että lainaa naapurilta autoa ja tulee ambulanssivauhdilla tuomaan... Mutta itse koe meni aivan upeasti! "Hieman" kyllä jännitti ennen kehää, mutta kehässä sitä piti keskittyä koiraan, ettei enää ehtinyt jännittää. Saatiin elämän eka 1.tulos ja sijoituttiin toiseksi. Voittaja oli amstaffi, yhteensä kilpailijoita oli 15-20. Tässä meidän pisteet eriteltyinä:

 Luoksepäästävyys 10
- istui sivulla nätisti, kunnes pylly alkoi pyöriä siihen malliin, että moikkaamaan on päästävä, siispä vapautin.
Paikallaan makaaminen (2min) 9
- Tehtiin kauheat alkuvalmistelut, jotta samassa paikallamakuuryhmässä olisi vain niin ystävällisiä koiria, jotka eivät hermostuisi Onnille, jos "rallattelukohtaus" sattuisi kohdalle. No, eihän sitä sitten tullut Onnille, vaikka melko moni ryhmästä lähti liikkeelle. Yksi miinuspiste saatiin, kun koirien luokse palatessa Onni ennakoi sivulletulokäskyä.
Seuraaminen kytkettynä 10
- Erinomaista, kontakti säilyi ja vasemmalle käännös huippuhyvä (ei sitä turhaan ole olohuoneessa pyöritty ympyrää ;) ), mitä nyt ohjaaja meinasi kompastua hihnaan...
Seuraaminen taluttimetta 10
-  Erinomaista, kontakti säilyi. Omasta mielestäni täyskäännöksessä hieman jäi, mutta upea suoritus silti.
Liikkeestä maahanmeno 0
- Meidän varmin liike nolliksi... Toisaalta vähän omaakin vikaa, sillä jatkoin matkaa kurkkaamatta olan yli. Jos olisin huomannut, ettei mennytkään maahan, olisin antanut toisen käskyn ja oltais saatu 8. Ensi kerralla siis kurkkaan!
Liikkeestä seisominen 10
- Nopea pysähdys, kaikki kohdallaan!
Luoksetulo 10
- Vauhdikas, "onnimainen"
Estehyppy 10
- Varma niin kuin aina
Kokonaisvaikutus 10
- Että olen tyytyväinen! Molemmat nautimme!

YHT: 177p. 1.tulos

PS. Lupasin itselleni, että tämän möllitokon jälkeen pistetään maksut loppukesän kokeisiin menemään, joten eikun koepäiviä vaan valitsemaan...