Syksy on jo pitkällä.

Kesän jälkeen arki on iskenut taas kunnolla ja harrastukset ovat vaihtuneet päivittäisistä lähinnä viikottaisiksi. Agilityn jatkokurssi on lopuillaan, ensi viikolla edessä on kurssin päätöskisat! Hui, jännää... Kurssi on ollut siis kerran viikossa ja lisäksi noin kerran viikossa ollaan käyty yksityisellä radalla treenaamassa. Ihan tyytyväinen voi koiraan olla - ohjaaja vaan saisi keskittyä rataan hieman tarkemmin...

TOKO-treenit myöskin jatkuvat aina kerran viikossa. Lisäksi ruttunaama saa olla valokeilassa aina silloin tällöin, kun emännän TOKO-alokkaiden koulutusryhmässä tarvitaan mallisuoritusta. Useimmiten mallisuoritus on nimensä veroinen, vaikka muutaman kerran on tarvittu muutama ärhäkkä sana, että keskittyminen onnistuu. Toisaalta tuollainen treeninäkin on Onnille hyväksi, otan siis koiran autosta ainoastaan silloin, kun tarvitsee havainnoillistaa joku liike ryhmäläisille (esim. hyppy, joka on muutamille ohjaajille vaikea pelkän selityksen avulla opettaa). Onni viritetellään, hän tekee liikkeen, saa palkan ja siirtyy autoon taas huilailemaan.

Synkkä syksy siis jatkuu treenaillen, metsästetään sitä ykköstulosta sitten keväällä. Josko siihen mennessä olisi malttikin vähän kehittynyt - meillä molemmilla!